top of page

OVER MIJ 

Mijn naam is Marlies Liefers, ik ben een ervaren leerkracht die zich inzet als remedial teacher op scholen en bij kinderen thuis.

 

Soms ziet een kind het even niet meer zitten, niks lijkt te lukken. Door het kind steun te bieden, een luisterend oor, geef ik hem vertrouwen. Successituaties creëren is dan belangrijk. Het kind voelt weer, Yes! Ik kan het wel! Zo keert het vertrouwen in eigen kunnen weer terug. En het vertrouwen in zichzelf.

Van nature ben ik een vriendelijk, open persoon.  Kinderen voelen zich snel bij mij op hun gemak. Ik richt mij op kinderen met lichtere leer- en gedragsproblemen, al dan niet gecombineerd. Mijn grote voordeel is dat ik met een brede blik kijk naar kinderen, ik ben immers niet alleen remedial teacher maar ook leerkracht. Dit maakt mij aantrekkelijk voor zowel scholen als particulieren. Ik ben praktisch aangelegd, gewend om handelingsplannen en verslagen te schrijven. Bovenal streef ik naar een realistische werkwijze die voor school, ouders en vooral de leerling, behapbaar is.     RT Leiden
 

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

+ Vriendelijk
+ Open-minded
+ Expressief

+ Oprecht
+ Mentaliteit van aanpakken

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

WAT IS JOUW TALENT?

bottom of page